Cambré Dancewear

ONZE WINKEL ALLÉÉN OPEN OP AFSPRAAK!! BEL HIERVOOR: 076-5218886

In september 2005 hebben wij besloten om een eigen balletkledingwinkel te beginnen in Breda, dit in hetzelfde pand als de balletschool aan de Dreef 34a.
In onze winkel vindt u een deel basiscollectie van Papillon en Bloch.
Als je de inschrijving van de dans of balletschool waar je op les zit toont krijg je 10% korting op de hele collectie in onze winkel, dit is niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen.
Verder zijn wij gespecialiseerd in het aanmeten van spitzen, dit alleen op afspraak omdat Nana de enige is die ze bij ons in de winkel aanmeet.

WAT VERKOPEN WIJ?

Eigenlijk alles op ballet dans gebied. Van balletpakjes maat 104 tot volwassenen xl balletpakje, balletmaillots (panty’s), dit allemaal zolang de voorraad strekt bij de leveranciers! Maar ook diverse dansschoenen zoals: balletschoenen, jazzdanceschoenen, danssneakers (indien op voorraad bij de leverancier) en spitzen (aanmeten alleen op afspraak!!).
Wij kiezen ervoor om niet te verkopen via een webwinkel omdat balletkleding en schoenen nu eenmaal perfect moeten passen. Dus zoekt u balletkleding in Breda, bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij zijn gevestigd in de gezellige wijk Princenhage waar u een hele keur aan winkels vindt.

U bent hartelijk welkom in onze balletkledingwinkel waar u gratis voor de deur kunt parkeren.
Adres
Cambré Dancewear
Dreef 34a
4813 EG Breda
Tel.: 076 – 5218886