BALLETSCHOOL NANA VANDERPLUYM

Nana van der Pluym is met haar eigen balletschool begonnen op 19 oktober 1977. Ze heeft haar opleiding gedaan aan de dansacademie van Peter Leoneff in Den Haag.
Uiteraard volgt ze nog steeds workshops op het gebied van dans en aerobic, ook onze leraressen volgen deze workshops.

Ze heeft de eerste jaren op verschillende locaties in Breda een zaaltje gehuurd, in september 1988 heeft ze haar eigen pand gekocht aan de Dreef in Princenhage. In al deze jaren is de balletschool regelmatig verbouwd en verbeterd. Het resultaat is een prachtige moderne en vooral grote balletzaal.
Samen met hulp van haar man Arno en een klein team van leraressen runt zij met veel plezier en inzet deze school.

De balletschool is gespecialiseerd in Klassiekballet (v.a. 4 jaar), Jazzballet, Modernballet, Musical/Showdance en Tapdance. Ook wordt er Streetdance en diverse vormen van Aerobic gegeven maar de basis is ballet! Voor verdere informatie over de lessen, zie het lesrooster of bel: 076-5218886

Om de 3 jaar is er een grote leerlingen uitvoering maar regelmatig wordt er door een selectie uit al deze leerlingen opgetreden bij andere gezelschappen of evenementen.
Een jaarlijks terugkerend evenement is de KAM, hier wordt dan opgetreden door een aantal van onze dansleerlingen.

In september 2005 is Nana in hetzelfde pand begonnen met Cambré Dancewear. Hier kan men terecht voor de aanschaf van alle soorten balletkleding en schoenen.

Vanaf heden is het mogelijk om privéles te boeken, neem contact op met Nana Vanderpluym voor meer informatie. 076-5218886

Parkeren is in de hele omgeving van de Balletschool gratis!